Închide meniul

Lovitură pentru CFR Cluj! Campioana, amendată de UEFA

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 17:12

Lovitură pentru CFR Cluj! Campioana, amendată de UEFA

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj a primit o amendă din partea UEFA

CFR Cluj a primit o sancţiune în valoare de 3.500 de euro, după ce suporterii au aprins torţe la meciul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, antrenorul Dan Petrescu a scăpat de o amendă pentru comportamentul său din retur. Acesta a făcut o criză de nervi, după ce ardelenilor le-a fost anulat un gol la una dintre ultimele faze.

CFR Cluj, fără probleme financiare

Amenda primită de la UEFA nu îi afectează prea tare pe cei de la CFR Cluj. Clubul a încasat în acest sezon peste 13 milioane de euro pentru prezenţa în 16-imile Europa League. 

Mai mult decât atât, deşi alte echipe din Liga 1 au decis să taie salariile şi să îşi trimită fotbaliştii în şomaj tehnic, campioana nu a adoptat până acum astfel de măsuri. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și