Închide meniul

Dinamo – Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Ceartă după eliminarea "câinilor" din Cupă: "A fost o chestie cu unii fani". Paul Anton, cu gândul la campionat: "Jocul bun ne dă încredere"

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 20:36 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Reclamă
Dinamo – Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Ceartă după eliminarea "câinilor" din Cupă: "A fost o chestie cu unii fani". Paul Anton, cu gândul la campionat: "Jocul bun ne dă încredere"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo o înfruntă pe Chindian în ultima etapă din play-out

Paul Anton spune că atmosfera de la Dinamo este bună şi că jocul bun le dă încredere "câinilor" în lupta pentru evitarea retrogradării. Dinamo a câştigat al 5-lea meci la rând, dar a fost eliminată de Astra la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Paul Anton: "A fost la final de meci o mică chestie cu unii fani"

"Da, nu a fost de ajuns în seara asta. Am făcut un meci bun. Am avut situaţii. La penalty a fost loterie. Din păcate, am pierdut. 

Am pierdut la penalty-uri, dar jocul bun ne dă încredere. Mergem la Piteşti să câştigăm şi să evităm barajul.

Atmosfera este bună, dar în seara asta e o supărare. A fost la final de meci o mică chestie cu unii fani. Aşa e în fotbal. Noi ne gândim la meciul cu Piteşti, vedem ce se întâmplă", a declarat Paul Anton, după ce Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei României. 

Paul Anton: "Sunt câţiva jucători care au primit salarii"

Paul Anton a refuzat să lămurească situaţia sa contractuală: "Nu eu trebuie să mă gândesc la viitorul meu. Agentul meu, clubul…". 

Reclamă

Internaţionalul român s-a referit şi la situaţia financiară de la Dinamo. "Sunt câţiva jucători care au primit salarii, însă nu au intrat banii la toată lumea. Am înţeles că e în funcţie de bancă. Asta e singura problemă", a mai spus Paul Anton. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și