Închide meniul
Video

Dacian Barna e antrenor de fitness şi te învaţă cum să faci sport acasă: "Băieţi, să nu vă supăraţi! Trebuie să recunosc!"

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 17:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

Dacian Barna e acum antrenor de fitness ! El susţine campania Workout from home – pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacian Barna e campion european şi vicecampion mondial la gimnastică aerobică. Dacian lucrează şi ca acrobat la circ, dar e şi antrenor de fitness. Sportul îi ocupă tot timpul.

"Trebuie să recunosc, băieţi, să nu vă supăraţi! Fetele fac sport mai mult! Asta este şi trebuie să recunosc", a spus Dacian Barna. 

Nici acasă, Dacian nu stă niciodată! La el Work from home înseamnă WorkOut from home! Le predă lecţii celor care se ţin de sport, dar şi celor care se luptă cu kilogramele.

Reclamă

"Eu am o vorbă: într-o lună vei simţi rezultatele, în 2 luni vei vedea tu rezultatele şi în 3 luni vor vedea cei din jurul tău rezultatele", a mai spus Dacian Barna. 

Întrebat dacă va conta şi alimentaţie, Dacian Barna a răspuns imediat. 

"Oh, da! Oh, da! Alimentaţia contează într-o proporţie de 70 la sută şi 30 la sută este munca", a mai spus Dacian Barna. 

Reclamă 4 / 0/3

Un aparat e aur acasă, pentru cei care vor să facă sport, iar Dacian Barna e cel mai bun profesor.

"Şi sus, coatele vor fi mereu îndoite pentru a nu pune presiune pe ele. Şi sus!", sunt indicaţiile date de Dacian Barna. 

Pe site-ul as.ro, poţi intra în concurs şi poţi câştiga un aparat cu care să faci sport la tine acasă. 

În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home. Visezi de mult timp la un aparat fitness? Intră AICI şi vei avea şanse uriaşe să îţi îndeplineşti dorinţa.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

Reclamă

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și