Închide meniul
Video

Dacian Barna e antrenor de fitness şi te învaţă cum să faci sport acasă: "Băieţi, să nu vă supăraţi! Trebuie să recunosc!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 17:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Dacian Barna e acum antrenor de fitness ! El susţine campania Workout from home – pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacian Barna e campion european şi vicecampion mondial la gimnastică aerobică. Dacian lucrează şi ca acrobat la circ, dar e şi antrenor de fitness. Sportul îi ocupă tot timpul.

"Trebuie să recunosc, băieţi, să nu vă supăraţi! Fetele fac sport mai mult! Asta este şi trebuie să recunosc", a spus Dacian Barna. 

Nici acasă, Dacian nu stă niciodată! La el Work from home înseamnă WorkOut from home! Le predă lecţii celor care se ţin de sport, dar şi celor care se luptă cu kilogramele.

Reclamă

"Eu am o vorbă: într-o lună vei simţi rezultatele, în 2 luni vei vedea tu rezultatele şi în 3 luni vor vedea cei din jurul tău rezultatele", a mai spus Dacian Barna. 

Întrebat dacă va conta şi alimentaţie, Dacian Barna a răspuns imediat. 

"Oh, da! Oh, da! Alimentaţia contează într-o proporţie de 70 la sută şi 30 la sută este munca", a mai spus Dacian Barna. 

Reclamă 4 / 0/3

Un aparat e aur acasă, pentru cei care vor să facă sport, iar Dacian Barna e cel mai bun profesor.

"Şi sus, coatele vor fi mereu îndoite pentru a nu pune presiune pe ele. Şi sus!", sunt indicaţiile date de Dacian Barna. 

Pe site-ul as.ro, poţi intra în concurs şi poţi câştiga un aparat cu care să faci sport la tine acasă. 

În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home. Visezi de mult timp la un aparat fitness? Intră AICI şi vei avea şanse uriaşe să îţi îndeplineşti dorinţa.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

Reclamă

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
  • Dacian Barna e antrenor de fitness
  • Ce exerciţii te învaţă antrenorul de fitness

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și