Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Rusescu a luat titlul la Urziceni şi visează la o nouă minune cu Clinceni! "Este o asemănare". Ce a spus despre "prietenia" cu FCSB

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

În 2009, Rusescu a fost în echipa celui mai mic oraş care a luat titlul în România, Urziceni. Acum, el joacă pentru cea mai mică localitate care a avut echipă în play-off, Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu speră la o minune cu Clinceni

"Putem să spunem că este o asemănare, dar trebuie ca asemănarea să devină şi mai concretă. Trebuie să realizăm anumite performanţe", a spus Rusescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Rivalele la titlu, CFR şi FCSB, sunt primele adversare ale Clinceniului din play-off. 

"- Tot apar vorbe că în play-off o să fie prietenie cu FCSB.
-E păcat că încă rămânem la nivelul acesta, e păcat că mulţi îşi ascund frustrările şi neputinţa celor pe care îi reprezintă în spatele unor cuvinte"
, a mai spus Rusescu.

Acesta are şi două titluri cu FCSB. Visează să ajungă campion şi ca antrenor.

Reclamă

"Sper ca în momentul în momentul în care voi încheia cariera de jucător, să merg pe drumul antrenoratului", a declarat Rusescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și