Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Rusescu a luat titlul la Urziceni şi visează la o nouă minune cu Clinceni! "Este o asemănare". Ce a spus despre "prietenia" cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

În 2009, Rusescu a fost în echipa celui mai mic oraş care a luat titlul în România, Urziceni. Acum, el joacă pentru cea mai mică localitate care a avut echipă în play-off, Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu speră la o minune cu Clinceni

"Putem să spunem că este o asemănare, dar trebuie ca asemănarea să devină şi mai concretă. Trebuie să realizăm anumite performanţe", a spus Rusescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Rivalele la titlu, CFR şi FCSB, sunt primele adversare ale Clinceniului din play-off. 

"- Tot apar vorbe că în play-off o să fie prietenie cu FCSB.
-E păcat că încă rămânem la nivelul acesta, e păcat că mulţi îşi ascund frustrările şi neputinţa celor pe care îi reprezintă în spatele unor cuvinte"
, a mai spus Rusescu.

Acesta are şi două titluri cu FCSB. Visează să ajungă campion şi ca antrenor.

Reclamă

"Sper ca în momentul în momentul în care voi încheia cariera de jucător, să merg pe drumul antrenoratului", a declarat Rusescu.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și