Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Mihai Neşu, mesaj emoţionant pentru Gigi Becali şi oficialii Armatei: "Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească!"

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 18:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

Reclamă

Sunt zece ani de la teribilul accident al lui Mihai Neşu. Nu există un luptător mai mare ca el. Fostul internaţional român conduce o fundaţie şi vrea să-i vadă şi pe alţii zâmbind, aşa cum el reuşeşte zi de zi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neşu: "Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta"

"Trebuie să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice, că altfel e mai greu! Viaţa mea şi starea de spirit s-au îmbunătăţit.

Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta, să fiu poate chiar mai de folos decât atunci când jucam fotbal", a declarat Mihai Neşu pentru AS.ro.

Neşu a jucat 7 ani la Steaua şi FCSB! El ţine cu FCSB la titlu şi cu Steaua prietenului Ogăraru în bătălia pentru promovarea in Liga 2!

"Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc", a mai precizat fostul fundaş.

Reclamă

Săptămâna viitoare, la ştirile AntenaSport, aflaţi care este misiunea pe care Neşu şi-a ales-o în viaţă şi totul despre povestea fundaţiei sale! 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și