Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | A scris istorie în Gruia şi e sigur: "Lupta pentru titlu se va da între FCSB şi CFR Cluj". Conducătorul dispus să revină la campioană. "Este al doilea copil al meu!"

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 20:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:53

Reclamă

Iuliu Mureşan a avut coronavirus şi a învins virusul după ce a stat două săptămâni în spital. Fostul şef al campioanei s-a vaccinat împotriva Covid-19 şi îi îndeamnă pe fotbalişti să facă la fel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan a câştigat meciul cu Covid-19

"Să se vaccineze, este singura şansă de a te imuniza, de a-ţi face anticorpi. Eu asta le recomand tuturor românilor, să se vaccineze. Numai aşa vom putea reveni, înspre toamnă, la o viaţă normală", a transmis fostul preşedinte al lui CFR Cluj pentru AS.ro.

După ce a plecat de la Hermannstadt, Mureşan a refuzat toate ofertele din fotbal.

"Au fost ceva discuţii, dar parcă nu aş mai fi dispus să merg la o distanţă mai mare de casă. Mi-a apărut un pic de comoditate, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea sau că nu aş mai putea să lucrez în fotbal", a reacţionat Iuliu Mureşan.

CFR Cluj rămâne marea dragoste a lui Mureşan din fotbal.

Reclamă

"Eu m-aş întoarce pentru că CFR Cluj este al doilea copil al meu", a fost mesajul transmis de cel care a fost în conducerea echipei din Gruia între 2001 şi 2018.

Mureşan crede că CFR poate lua trei titluri la rând şi cu Edi Iordănescu antrenor.

"Are şanse la titlu şi Universitatea Craiova, dar lupta se va da între FCSB şi CFR Cluj", a declarat Iuliu Mureşan.

Reclamă 4 / 0/3

Toate cele trei echipe care au ca obiectiv titlul au câştigat în această rundă. FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo (1-0), Universitatea Craiova a învins-o pe Poli Iaşi (3-0), iar CFR Cluj a înscris în prelungiri golul victoriei cu Viitorul (2-1).

După 21 de etape, FCSB are un singur punct avans faţă de CFR Cluj şi cu 8 mai mult decât gruparea din Bănie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și