Închide meniul
Video

Mircea Lucescu, dezvăluiri savuroase! Cum şi-a cucerit soţia alături de care trăieşte o poveste de iubire de peste 50 de ani: "Acolo ne-am întâlnit!" A scos-o în oraş la…cantină

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 17:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

Mircea Lucescu a povestit pentru Antena Stars cum a reuşit să o cucerească pe Neli. Înainte să fie împreună, a ajutat-o şi să ducă bagajele la gară. Cei doi se ştiu de când erau studenţi. Acolo au ieşit şi prima oară la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească", a spus Mircea Lucescu la Antena Stars. 

"A fost dragoste la prima vedere, domnule Lucescu?", a fost întrebarea la care Mircea Lucescu a răspuns imediat. "A fost interes la prima vedere", a glumit antrenorul lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu îi sfătuieşte pe fotbalişti să se căsătorească de tineri

De atunci, Lucescu le recomandă fotbaliştilor să se căsătorească de tineri.

"Să îşi alcătuiască o familie dacă vor o profesie lungă, dacă vor într-adevăr să facă perfomanţă", a mai spus Mircea Lucescu. 

Reclamă

Acum, Mircea Lucescu e străbunic. Pe fiul Răzvan l-a dus prima dată la tenis, dar antrenorii i-au zis să-l mute la fotbal.

"Când joacă tenis stă cu faţa îndreptată spre terenul de fotbal şi aici la tenis nu o să poată", a mai spus Mircea Lucescu. 

O singura dorinţă are Lucescu în 2021. "Să dispară pandemia asta şi să fim cu toţii aşa cum eram înainte, să ne putem îmbrăţişa", a mai spus Mircea Lucescu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și