Închide meniul
Video

Mircea Lucescu, dezvăluiri savuroase! Cum şi-a cucerit soţia alături de care trăieşte o poveste de iubire de peste 50 de ani: "Acolo ne-am întâlnit!" A scos-o în oraş la…cantină

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 17:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Mircea Lucescu a povestit pentru Antena Stars cum a reuşit să o cucerească pe Neli. Înainte să fie împreună, a ajutat-o şi să ducă bagajele la gară. Cei doi se ştiu de când erau studenţi. Acolo au ieşit şi prima oară la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească", a spus Mircea Lucescu la Antena Stars. 

"A fost dragoste la prima vedere, domnule Lucescu?", a fost întrebarea la care Mircea Lucescu a răspuns imediat. "A fost interes la prima vedere", a glumit antrenorul lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu îi sfătuieşte pe fotbalişti să se căsătorească de tineri

De atunci, Lucescu le recomandă fotbaliştilor să se căsătorească de tineri.

"Să îşi alcătuiască o familie dacă vor o profesie lungă, dacă vor într-adevăr să facă perfomanţă", a mai spus Mircea Lucescu. 

Reclamă

Acum, Mircea Lucescu e străbunic. Pe fiul Răzvan l-a dus prima dată la tenis, dar antrenorii i-au zis să-l mute la fotbal.

"Când joacă tenis stă cu faţa îndreptată spre terenul de fotbal şi aici la tenis nu o să poată", a mai spus Mircea Lucescu. 

O singura dorinţă are Lucescu în 2021. "Să dispară pandemia asta şi să fim cu toţii aşa cum eram înainte, să ne putem îmbrăţişa", a mai spus Mircea Lucescu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și