Închide meniul
Video

Constantin Budescu, de la ”sărmăluță” la slim fit! Magicianul Astrei s-a întors gata de fotbal la reunire: ”Nimic despre FCSB nu este real”

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

Bogdan Mara chiar s-a amuzat pe acest subiect: ”Cu kilograme în plus? Nu prea au avut porc, poate Budi puțin, în rest…Mai are probleme? Nu, îi place porcul, dar nu are probleme. La porc mă refer, de porc vorbeam”, a râs Mara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra a încheiat anul pe locul 10. FCSB e primul adversar din 2021, dar Gigi Becali nu a trimis oferta pentru Budescu. Bogdan Mara a ținut să precizeze că toată lumea își dorește ca ”Budi” să rămână la Astra.

”El are un contract bun la Astra, se simte bine, e apreciat, toți îl dorim, este emblema noastră. Este un jucător important, nu știu dacă în țară își permite cineva să-l ia pe Budescu. Cred că orice echipă din țară și-l dorește și ar fi putut să îl aibă, dar el a venit la Astra.

Dacă era rău, oare se întorcea la Astra?. Și noi ne simțim bine cu el și avem o chimie”, a declarat directorul sportiv al giurgiuvenilor.

Și antrenorul Eugen Neagoe crede că viitorul lui Budescu este în continuare sub culorile alb-negre.

”Este la Astra și sunt convins că va rămâne la Astra. Budescu este un jucător foarte valoros, știm cu toții, unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru. Deocamdată nu a primit nicio oferă concretă din ce știu eu.

Reclamă

Ce s-a zvonit vizavi de FCSB, din ce știu eu, nu este nimic real”, a dezvăluit Eugen Neagoe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și