Închide meniul
Video

Retrogradare, faliment și jucători puțini la reunirea lui Dinamo: ”Deja suntem într-un film d-ăla de comedie. Vom juca noi și juniorii”

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2021, 17:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

”Deja suntem într-un film d-ăla de comedie. Mă gândesc că lucrurile se vor rezolva, poate fac fanii un efort să aducă nişte sponsori”, a mărturisit Ricardo Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii anunţă că au blocat plecarea lui Ahmed Bani, la Voluntari

Ultraşii din DDB au intervenit pe toate planurile la Dinamo. Suporterii au anulat transferul lui Ahmed Bani la FC Voluntari şi au lansat un nou atac la adresa preşedintelui executiv al clubului, Dorin Șerdean, pe care îl acuză că ar fi vrut să îl transfere pe tânărul jucător doar pentru a-și obține un comision.

"DDB ÎL ÎNTOARCE PE BANI! ȘERDEAN ÎL CEDASE GRATIS, DEȘI NU ARE DREPT DE SEMNĂTURĂ!

Cu așa ceva avem de-a face în conducerea clubului! Dorin Șerdean a încercat să-l cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. Neșansa lui Șerdean a fost că DDB a aflat și a intervenit prompt. S-a discutat cu jucătorul și cu tatăl acestuia”, a fost mesajul suporterilor.

Mai mult, fanii-acţionari acuză nereguli grave în conducerea grupării din Ştefan cel Mare. Aceştia au răbufnit şi au transmis că, fără a avea acest drept, Dorin Şerdean semnează acte în numele echipei! 

Reclamă

E panică de retrogradare la Dinamo, dacă jucătorii continuă să depună memorii, chiar dacă o parte dintre ei au acceptat să își renegocieze contractele prin intermediul celor din DDB și au fost plătiți.

”O să trebuiască să jucăm noi şi juniorii şi va fi foarte greu să supravieţuim”, a declarat Ricardo Grigore.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și