Închide meniul
Video

Retrogradare, faliment și jucători puțini la reunirea lui Dinamo: ”Deja suntem într-un film d-ăla de comedie. Vom juca noi și juniorii”

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2021, 17:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

”Deja suntem într-un film d-ăla de comedie. Mă gândesc că lucrurile se vor rezolva, poate fac fanii un efort să aducă nişte sponsori”, a mărturisit Ricardo Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii anunţă că au blocat plecarea lui Ahmed Bani, la Voluntari

Ultraşii din DDB au intervenit pe toate planurile la Dinamo. Suporterii au anulat transferul lui Ahmed Bani la FC Voluntari şi au lansat un nou atac la adresa preşedintelui executiv al clubului, Dorin Șerdean, pe care îl acuză că ar fi vrut să îl transfere pe tânărul jucător doar pentru a-și obține un comision.

"DDB ÎL ÎNTOARCE PE BANI! ȘERDEAN ÎL CEDASE GRATIS, DEȘI NU ARE DREPT DE SEMNĂTURĂ!

Cu așa ceva avem de-a face în conducerea clubului! Dorin Șerdean a încercat să-l cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. Neșansa lui Șerdean a fost că DDB a aflat și a intervenit prompt. S-a discutat cu jucătorul și cu tatăl acestuia”, a fost mesajul suporterilor.

Mai mult, fanii-acţionari acuză nereguli grave în conducerea grupării din Ştefan cel Mare. Aceştia au răbufnit şi au transmis că, fără a avea acest drept, Dorin Şerdean semnează acte în numele echipei! 

Reclamă

E panică de retrogradare la Dinamo, dacă jucătorii continuă să depună memorii, chiar dacă o parte dintre ei au acceptat să își renegocieze contractele prin intermediul celor din DDB și au fost plătiți.

”O să trebuiască să jucăm noi şi juniorii şi va fi foarte greu să supravieţuim”, a declarat Ricardo Grigore.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și