Închide meniul
Video

Transferurile împăcării! "Sunt sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj". Asaltul făcut de şefii campioanei

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 20:40

Reclamă

Atacantul finlandez Tim Vayrynen e cadoul şefilor de la Cluj pentru Petrescu. El tocmai a luat titlul în Finlanda cu Helsinki. Acum şapte ani a fost cumparat de Borussia Dortmund, dar a prins meciuri doar la echipa a doua. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş, convins că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

În ianuarie vor ajunge la CFR mijlocaşii Sale și Boateng, ambii de la KuPS, finlandezii eliminaţi de gruparea din Gruia în preliminariile Ligii. Conducătorii încearcă să-l convingă pe Petrescu să renunţe la milioanele şeicilor.

"E normal să îşi dorească mai mult. Este un antrenor căruia îi place să câştige fiecare meci. Dacă nu poate să câştige, cu siguranţă va căuta o echipă unde poate să obţină rezultate", a declarat Bogdan Mara pentru AS.ro.

Marius Lăcătuş nu îşi face griji că Dan Petrescu va pleca din Liga 1. Miza rămâne importantă în Europa League!

"Eu sunt sigur că Dan are inteligenţa necesară să treacă peste aceste momente, să continue şi să obţina rezultate bune mai ales în Europa League", a spus Lăcătuş în exclusivitate pentru AS.ro. 

Reclamă

Ben Youssef și croatul Zunic sunt fundaşii deja luaţi de CFR. Campioana a fost la un pas să-l transfere şi pe fostul star de la Milan, Roma şi Liverpool, Fabio Borini. Ajuns liber de contract, italianul se înţelesese cu Varga, însa soţia nu a vrut să se mute la Cluj şi a blocat transferul. Înainte să vină la naţională, Camora l-a rugat pe Petrescu să rămână la echipă.

"Eu zic că el va continua, oricum!", a transmis Mario Camora. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și