Închide meniul
Video

Noi detalii despre momentele dramatice de la Viena, descrise de un român din Austria! Doi luptători de MMA au devenit eroi

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 17:13

Reclamă

Cei doi luptători de MMA sunt eroi în Austria. Amândoi au venit din Turcia ca să facă MMA la Viena. Nu se gândeau în viaţa lor că vor lupta şi cu teroriştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gultekin şi Ozer erau la plimbare în momentul în care s-a declansat iadul. Primul a fost împuşcat în picior de un terorist după ce a salvat o femeie rănită.

Este filmat momentul în care cei doi luptători sunt vânaţi de un terorist cu focuri de armă. Cei doi şi-au mai riscat vieţile o dată şi au salvat un poliţist rănit în atacul terorist. Românul Gabriel Bozan s-a antrenat un an la Viena cu luptătorul – erou, Ozer.

"Mi se pare un gest eroic. Respect fata de ei", a spus Gabriel Bozan. 

Bozan s-a intors în ţară, la Arad, însă familia lui a rămas la Viena. 

Reclamă
Reclamă 4

"Tatăl meu şi-a făcut plimbarea în continuare. S-a dus, s-a uitat pe străzi, aşa de curiozitate. Nu îi e lui frică acum de un terorist. S-a mobilizat foarte bine poliţia din Austria. Te poţi baza pe ei 100%", a mai spus Bozan.  

Austriacul de la Clinceni, Jutric, are mulţi prieteni la Viena. Se teme şi pentru familia lui din Graz.

"Gândurile mele se îndreaptă spre toţi austirecii şi familiile lor. Sunt speriat pentru că în situaţii ca aceasta nu ştii niciodată dacă se va întâmpla şi în alt oraş", a spus Mladen Jutri. 

Reclamă

înotătorul român care a luat bronzul pentru Austria la jocurile Paralimpice de la Rio, Andreas Onea, locuieşte lângă Viena. Trei zile de Doliu Naţional s-au decretat la Viena.

"Am avut foarte mulţi prieteni care au fost în zonă, la restaurante. Au stat foarte multe ore închişi în restaurante, ca să stea în siguranţă. Se simte, se simte focul, se simte atmosfera apăsătoate", a spus şi Andreas Onea. 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și