Închide meniul
Video

Noi detalii despre momentele dramatice de la Viena, descrise de un român din Austria! Doi luptători de MMA au devenit eroi

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 17:13

  • Doi lutptători MMA, eroi la Viena
  • Ce spune un român din Austria

Cei doi luptători de MMA sunt eroi în Austria. Amândoi au venit din Turcia ca să facă MMA la Viena. Nu se gândeau în viaţa lor că vor lupta şi cu teroriştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gultekin şi Ozer erau la plimbare în momentul în care s-a declansat iadul. Primul a fost împuşcat în picior de un terorist după ce a salvat o femeie rănită.

Este filmat momentul în care cei doi luptători sunt vânaţi de un terorist cu focuri de armă. Cei doi şi-au mai riscat vieţile o dată şi au salvat un poliţist rănit în atacul terorist. Românul Gabriel Bozan s-a antrenat un an la Viena cu luptătorul – erou, Ozer.

Reclamă

"Mi se pare un gest eroic. Respect fata de ei", a spus Gabriel Bozan. 

Bozan s-a intors în ţară, la Arad, însă familia lui a rămas la Viena. 

Reclamă

"Tatăl meu şi-a făcut plimbarea în continuare. S-a dus, s-a uitat pe străzi, aşa de curiozitate. Nu îi e lui frică acum de un terorist. S-a mobilizat foarte bine poliţia din Austria. Te poţi baza pe ei 100%", a mai spus Bozan.  

Austriacul de la Clinceni, Jutric, are mulţi prieteni la Viena. Se teme şi pentru familia lui din Graz.

"Gândurile mele se îndreaptă spre toţi austirecii şi familiile lor. Sunt speriat pentru că în situaţii ca aceasta nu ştii niciodată dacă se va întâmpla şi în alt oraş", a spus Mladen Jutri. 

Reclamă 4 / 0/3

înotătorul român care a luat bronzul pentru Austria la jocurile Paralimpice de la Rio, Andreas Onea, locuieşte lângă Viena. Trei zile de Doliu Naţional s-au decretat la Viena.

"Am avut foarte mulţi prieteni care au fost în zonă, la restaurante. Au stat foarte multe ore închişi în restaurante, ca să stea în siguranţă. Se simte, se simte focul, se simte atmosfera apăsătoate", a spus şi Andreas Onea. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Austria - România 31 - 24
Handbal • 12 ian., 19:55
Austria – România 31-24! Înfrângere categorică pentru „tricolori”, la debutul la Campionatul European de handbal
România a câştigat Trofeul Carpaţi
Handbal • 25 nov., 19:13
România a câştigat Trofeul Carpaţi! „Tricolorele”, în formă maximă înainte de Campionatul Mondial
România a fost învinsă de Austria, în penultimul meci din preliminariile CE 2024 la handbal masculin
Handbal • 26 apr., 19:25
România, învinsă de Austria, în penultimul meci din preliminariile CE 2024 la handbal masculin
Austria s-a calificat la EURO 2024, din grupa României
Handbal • 12 mart., 11:49
Austria s-a calificat la EURO 2024, din grupa României! Ce şanse au tricolorii
Ilie Năstase, fascinat de noul campion de la Wimbledon
Extra • 11 dec., 14:05
Ilie Năstase nu e de acord cu boicotarea firmelor austriece după refuzul aderării României în Schengen. Ce măsuri cere