Închide meniul
Video

O româncă este mereu la înălţime. "Biroul meu este la 11.000 de metri!". A cucerit vârful Mont Blanc şi este comandant de aeronavă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2020, 19:47

Reclamă

"Cred că nu există nicio limită, uneori, nici cerul!", acesta e mesajul Andreei pentru toate femeile! Fata care trăieşte mereu la înălţime e primul comandant de aeronavă al companiei pentru care lucrează. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Popa demonstrează că viaţa bate filmul

Ea pilotează avioane de 18 ani şi s-a învăţat cu înălţimile la alpinism, sportul pe care l-a practicat 10 ani. La 19 ani, Andreea cucerea deja vârful Mont Blanc.

"Întotdeauna este extraordinar să ştiu. Practic, trecu cu avionul pe undeva pe unde eu am urcat. Am trecut peste Mont Blanc! Este un moment emoţionant pentru mine şi le arăt colegilor, evident!", a declarat Andreea Popa pentru AS.ro.  

Andreea a făcut şi zece ani de arte marţiale. Fetiţa ei de trei ani, Sara, îi va călca pe urme. 

"Ea este o fire la fel de energică ca şi mine şi abia aştept să o aduc la sala de caţărat şi la arte marţiale", a mai spus Popa.

Reclamă

Andreea a condus şi echipaje formate doar din femei. 

"Aceasta este a doua mea casă, biroul de la 11.000 de metri. Avionul nu face diferenţa între a fi femeie şi a fi bărbat. El reacţionează la ceea ce noi îi spunem să facă", a precizat românca.

La aterizare, Andreea îi invita pe mici pasageri in cabina ei.

Reclamă 4 / 0/3
"Este un avion foarte modern, de ultimă generaţie. Avem foarte multe butoane. Este practic ca un pom de Crăciun"
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și