Închide meniul
Video

O româncă este mereu la înălţime. "Biroul meu este la 11.000 de metri!". A cucerit vârful Mont Blanc şi este comandant de aeronavă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2020, 19:47

"Cred că nu există nicio limită, uneori, nici cerul!", acesta e mesajul Andreei pentru toate femeile! Fata care trăieşte mereu la înălţime e primul comandant de aeronavă al companiei pentru care lucrează. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Popa demonstrează că viaţa bate filmul

Ea pilotează avioane de 18 ani şi s-a învăţat cu înălţimile la alpinism, sportul pe care l-a practicat 10 ani. La 19 ani, Andreea cucerea deja vârful Mont Blanc.

"Întotdeauna este extraordinar să ştiu. Practic, trecu cu avionul pe undeva pe unde eu am urcat. Am trecut peste Mont Blanc! Este un moment emoţionant pentru mine şi le arăt colegilor, evident!", a declarat Andreea Popa pentru AS.ro.  

Andreea a făcut şi zece ani de arte marţiale. Fetiţa ei de trei ani, Sara, îi va călca pe urme. 

"Ea este o fire la fel de energică ca şi mine şi abia aştept să o aduc la sala de caţărat şi la arte marţiale", a mai spus Popa.

Reclamă

Andreea a condus şi echipaje formate doar din femei. 

"Aceasta este a doua mea casă, biroul de la 11.000 de metri. Avionul nu face diferenţa între a fi femeie şi a fi bărbat. El reacţionează la ceea ce noi îi spunem să facă", a precizat românca.

La aterizare, Andreea îi invita pe mici pasageri in cabina ei.

Reclamă 4 / 0/3
"Este un avion foarte modern, de ultimă generaţie. Avem foarte multe butoane. Este practic ca un pom de Crăciun"
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și