Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Întâlnire emoţionantă pentru George Puşcaş. A revenit în ţară după şapte luni şi îşi face curaj să ajungă pe litoral

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 18:45

Reclamă

Puscaş n-a mai fost acasă de la Crăciun. Atacantul a venit în ţară în ziua cu un nou record de infectări, 1.112. Sora sa l-a aşteptat la aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş îşi ia toate măsurile de siguranţă

"Vacanţa trebuie neapărat să mi-o fac cu grijă, în siguranţă. O să am mult mai mare grijă. Prima dată o să îmi vizitez familia, pentru că îmi este foarte dor. După voi pleca undeva, nu m-am organizat încă… la mare, cu siguranţă, dar nu ştiu unde", a declarat George Puşcaş pentru AntenaSport.

Cu 12 reuşite, Puşcas a avut cel mai bun sezon din carieră la Reading.

"Să dea Domnul să dau gol şi cu Islanda şi să batem. Cu siguranţă va fi o bucurie foarte mare pentru că, dacă se va întampla asta, e o mândrie foarte mare pentru mine", a spus atacantul român. 

Puscaş are telefonul deschis pentru oferte în vacanţă.

Reclamă
"Deocamdată mă întorc acolo. Sunt sub contract cu ei şi vedem ce va fi"

Mirel Rădoi preferă să joace cu Bulgaria finala pentru Euro, dacă trece de Islanda.

"Eu nu am nicio preferinţă. Prima dată mă gândesc să trecem de Islanda", a ţinut să asigure Puşcaş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și