Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Întâlnire emoţionantă pentru George Puşcaş. A revenit în ţară după şapte luni şi îşi face curaj să ajungă pe litoral

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 18:45

Puscaş n-a mai fost acasă de la Crăciun. Atacantul a venit în ţară în ziua cu un nou record de infectări, 1.112. Sora sa l-a aşteptat la aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş îşi ia toate măsurile de siguranţă

"Vacanţa trebuie neapărat să mi-o fac cu grijă, în siguranţă. O să am mult mai mare grijă. Prima dată o să îmi vizitez familia, pentru că îmi este foarte dor. După voi pleca undeva, nu m-am organizat încă… la mare, cu siguranţă, dar nu ştiu unde", a declarat George Puşcaş pentru AntenaSport.

Cu 12 reuşite, Puşcas a avut cel mai bun sezon din carieră la Reading.

"Să dea Domnul să dau gol şi cu Islanda şi să batem. Cu siguranţă va fi o bucurie foarte mare pentru că, dacă se va întampla asta, e o mândrie foarte mare pentru mine", a spus atacantul român. 

Puscaş are telefonul deschis pentru oferte în vacanţă.

Reclamă
"Deocamdată mă întorc acolo. Sunt sub contract cu ei şi vedem ce va fi"

Mirel Rădoi preferă să joace cu Bulgaria finala pentru Euro, dacă trece de Islanda.

"Eu nu am nicio preferinţă. Prima dată mă gândesc să trecem de Islanda", a ţinut să asigure Puşcaş.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și