Închide meniul
Video

Elevul pentru care BAC-ul e un fleac! "Nu sunt de acord cu materia care se repetă de mai bine de 30 de ani!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 18:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

Pentru Daniel Martin, BAC-ul e un fleac! Chiar dacă nu e prieten cu operele din materia pentru examen, înotătorul nu s-a temut în nicio clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Examene nu îl sperie pe Daniel Martin

"Nu am avut emoţii mai mari la BAC decât la concurs. La română nu aş fi vrut să îmi pice niciuna dintre opere, deoarece nu sunt de acord cu materia de BAC care se repetă de mai bine de 30 de ani. Poezia mea preferată este scrisă de Lucian Blaga şi nu e pentru examen. Se numeşte 'Izvorul nopţii'!", a declarat Martin pentru AntenaSport.

Daniel e sigur că la istorie va lua cea mai mare notă!

"La istorie am scris despre Iancu de Hunedoara şi despre victoria sa de la Belgrad, eveniment important pentru unitatea Europei centrală în jurul anului 1450, deorece turcii au fost înfrânţi şi nu şi-au mai permis să atace pentru următorii 70 de ani", a dezvăluit sportivul tricolor.

Doi înotători români sunt calificaţi la Tokyo, Glinţă şi Martin. Dacă Glinţă se inspiră pentru aur de la zeul apelor, Poseidon, Martin va fi războinicul României în Japonia! 

Reclamă

"Am ales zeul războiului, consider că îmi reprezintă personalitatea. Acest tatuaj reprezintă doar un element dintr-un tablou pe care l-am gândit. Mă feresc să mă identific, în mod direct, cu Poseidon, deoarece mi se pare clişeic!", a mai spus Daniel Martin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și