Închide meniul
Video

Elevul pentru care BAC-ul e un fleac! "Nu sunt de acord cu materia care se repetă de mai bine de 30 de ani!"

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 18:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

  • Daniel Martin este calificat la JO de la Tokyo
  • La istorie se aşteaptă să primească cea mai mare notă

Pentru Daniel Martin, BAC-ul e un fleac! Chiar dacă nu e prieten cu operele din materia pentru examen, înotătorul nu s-a temut în nicio clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Examene nu îl sperie pe Daniel Martin

"Nu am avut emoţii mai mari la BAC decât la concurs. La română nu aş fi vrut să îmi pice niciuna dintre opere, deoarece nu sunt de acord cu materia de BAC care se repetă de mai bine de 30 de ani. Poezia mea preferată este scrisă de Lucian Blaga şi nu e pentru examen. Se numeşte 'Izvorul nopţii'!", a declarat Martin pentru AntenaSport.

Daniel e sigur că la istorie va lua cea mai mare notă!

Reclamă

"La istorie am scris despre Iancu de Hunedoara şi despre victoria sa de la Belgrad, eveniment important pentru unitatea Europei centrală în jurul anului 1450, deorece turcii au fost înfrânţi şi nu şi-au mai permis să atace pentru următorii 70 de ani", a dezvăluit sportivul tricolor.

Doi înotători români sunt calificaţi la Tokyo, Glinţă şi Martin. Dacă Glinţă se inspiră pentru aur de la zeul apelor, Poseidon, Martin va fi războinicul României în Japonia! 

Reclamă

"Am ales zeul războiului, consider că îmi reprezintă personalitatea. Acest tatuaj reprezintă doar un element dintr-un tablou pe care l-am gândit. Mă feresc să mă identific, în mod direct, cu Poseidon, deoarece mi se pare clişeic!", a mai spus Daniel Martin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu
Extra • 16 ian., 19:17
FOTO
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul României a spus tot: „Acesta are cea mai mare semnficație”
Ioana Boureanu
Diverse • 30 ian., 19:34
FOTO
Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, mesaj controversat: „Încep să mă obişnuiesc cu durerea!”
David Popovici, în timpul unei probe
Înot • 12 nov., 20:08
David Popovici, argint în proba de 100 metri mixt, de la Campionatul Naţional. Daniel Martin a câştigat medalia de aur
Motivul incredibil pentru care acest bărbat are corpul negru deși nu s-a născut așa!
Fight • 12 oct., 11:28
Motivul incredibil pentru care acest bărbat are corpul negru deși nu s-a născut așa!
Georgina Rodriguez
Extra • 19 sept., 18:04
FOTO
Georgina Rodriguez şi-a făcut un alt tatuaj. Imaginile virale postate de partenera lui Cristiano Ronaldo