Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Derby la cuțite! Chefii sunt rivali și în fotbalul românesc! Cu ce echipe țin Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 17:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Reclamă

E derby la cuțite în semifinalele cupei. Scărlătescu și Bontea țin cu Dinamo, iar Dumitrescu e cu FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Uite, eu mă uit acum să văd când a câștigat Steaua ultima dată cu Dinamo. Dumitrescu a pus Scooter Maria. Bă, cum bă?”, a spus Scărlătescu. 

”Auzi, dar Dinamo mai are echipă acum? Într-adevăr, rivalitatea Steaua-Dinamo este cea mai mare. E singurul, sunt singurele meciuri în care chiar îmi luam bătaie. Mă duceam pe stadion”, a fost replica lui Dumitrescu.

Chefii se pregătesc de derby-ul CFR Cluj-FCSB

Chef Dumitrescu are derby cu CFR acum, nu cu Dinamo.

”Eu cred că Dan Petrescu organizează meciul, Dan Petrescu umflă mingile, Dan Petrescu dă gol, Dan Petrescu se antrenează, Dan Petrescu face tot. El centrează, el dă cu capul”, a spus Scărlătescu.

Reclamă

Chefii dinamoviști au aflat că primul caz de Covid din fotbalul românesc a apărut la Dinamo. Scărlătescu și Bontea sunt gata să o salveze pe Dinamo.

”Pe mine, vă rog frumos să mă scuzați, mă duc să mă pregătesc pentru Champions League, dar la Chefi la Cuțite”, a spus Scărlătescu.

”Cătălin, nu știu dacă a băgat banii, dar o să cumpăr și eu câteva acțiuni. Doamne ajută! Cine știe, poate iese ceva!”, a fost răspunsul lui Bontea.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Bontea nu merge la meciurile lui Dinamo

”Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, a spus Bontea.

Bontea a început anul cu un titlu! La Asia Express. El a alergat în fiecare zi ca să fie în formă, înainte să plece la Asia.

”Nu eram noi cei mai sportivi, erau alții mai sportivi ca noi, dar poate că experiența și-a spus cuvântul. Experiența!”, a declarat Bontea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și