Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Derby la cuțite! Chefii sunt rivali și în fotbalul românesc! Cu ce echipe țin Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 17:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

  • Chefii se duelează în bucătărie și la fotbal
  • Care sunt echipele favorite ale celor trei chefi
  • Bontea a început anul cu un titlu la Asia Express

E derby la cuțite în semifinalele cupei. Scărlătescu și Bontea țin cu Dinamo, iar Dumitrescu e cu FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Uite, eu mă uit acum să văd când a câștigat Steaua ultima dată cu Dinamo. Dumitrescu a pus Scooter Maria. Bă, cum bă?”, a spus Scărlătescu. 

”Auzi, dar Dinamo mai are echipă acum? Într-adevăr, rivalitatea Steaua-Dinamo este cea mai mare. E singurul, sunt singurele meciuri în care chiar îmi luam bătaie. Mă duceam pe stadion”, a fost replica lui Dumitrescu.

Chefii se pregătesc de derby-ul CFR Cluj-FCSB

Chef Dumitrescu are derby cu CFR acum, nu cu Dinamo.

”Eu cred că Dan Petrescu organizează meciul, Dan Petrescu umflă mingile, Dan Petrescu dă gol, Dan Petrescu se antrenează, Dan Petrescu face tot. El centrează, el dă cu capul”, a spus Scărlătescu.

Reclamă

Chefii dinamoviști au aflat că primul caz de Covid din fotbalul românesc a apărut la Dinamo. Scărlătescu și Bontea sunt gata să o salveze pe Dinamo.

”Pe mine, vă rog frumos să mă scuzați, mă duc să mă pregătesc pentru Champions League, dar la Chefi la Cuțite”, a spus Scărlătescu.

”Cătălin, nu știu dacă a băgat banii, dar o să cumpăr și eu câteva acțiuni. Doamne ajută! Cine știe, poate iese ceva!”, a fost răspunsul lui Bontea.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Bontea nu merge la meciurile lui Dinamo

”Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, a spus Bontea.

Bontea a început anul cu un titlu! La Asia Express. El a alergat în fiecare zi ca să fie în formă, înainte să plece la Asia.

”Nu eram noi cei mai sportivi, erau alții mai sportivi ca noi, dar poate că experiența și-a spus cuvântul. Experiența!”, a declarat Bontea.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman