Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Stadioanele noi atrag și competiții majore! "Discutăm pentru Euro 2028"

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 14:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:40

Reclamă

Aflaţi în vizită pe stadionul Ghencea, oamenii de la Federaţia Română de Fotbal au dat nas în nas cu ministrul Ionuţ Stroe:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Angajat FRF: Suntem cu cei de la Federaţie, că vor să depună pentru Euro 2023-UNDER 21.
Ionuţ Stroe: Perfect!"

Euro 2028, în România 

Până să primească dreptul de a organiza Europeanul de tineret, România va organiza competiţia puştilor sub 19 ani, la anul. Giuleşti, Arcul de Triumf, arena din Ploieşti şi stadionul din Voluntari vor găzdui meciurile. Se pregăteşte şi lovitura cea mare: Euro 2028 în România!

"Discutăm pentru Euro 2028 cu partenerii greci, bulgari şi sârbi pentru a organiza în comun această competiţie. Avem 4 stadioane care îndeplinesc criteriile", a declarat ministrul Stroe, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Veşti bune şi pentru rugby

Arena Naţională, Cluj Arena, Ghencea şi Oblemenco sunt cele patru arene pregătite pentru Europeanul de peste opt ani. Pe Arena Naţională se vor juca şi la anul meciuri de la Euro.  Şi pentru rugby vin veşti mari.

Reclamă
Reclamă 4

"Există  planuri pe care le avem cu FR Rugby pentru organizarea unui mondial de tineret în Bucureşti", a mai spus ministrul Ionuţ Stroe. 

Imagini spectaculoase cu arenele pentru EURO 2020 şi ce impresie ar fi lăsat Bucureştiul dacă pandemia nu ar fi amânat competiţia, în weekend, la Observator 19,  într-un reportaj în exclusivitate. 

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și