Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Un român s-a luat la întrecere cu Cristiano Ronaldo. Drăguşin se antrenează cu starul portughez, dar are alţi idoli la Juventus!

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:40

Reclamă

Până să devină titular la prima echipă, Drăguşin se ia la întrecere cu Cristiano Ronaldo. A reuşit execuţia care a făcut înconjurul lumii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin l-a imitat pe Cristiano Ronaldo

La 18 ani, Drăguşin s-a antrenat deja cu Ronaldo la echipa mare a lui Juventus şi visează departe! El are 1.91, iar italienii îl striga noul Chiellini.

"Cristiano este un model pentru toţi jucătorii din lume. Mie, personal, îmi plac foarte mult Chiellini şi Bonucci. Dar, în perioada asta, când am început să mă antrenez cu prima echipă, Bonucci a fost cel după care m-am luat mai mult. Chiellini a fost accidentat, dar amândoi sunt jucători incredibili şi fac parte din istoria lui Juventus.

La prima echipă, când mergem la antrenamente, este o presiune incredibilă. Te antrenezi cu cei mai buni din lume şi, dacă greşeşti tu, greşesc alţi zece jucători ca sunt cei mai buni din lume. 

Cel mai mare vis al meu este să fiu cel mai bun fundaş central şi să fiu căpitanul echipei naţionale", a declarat, în exclusivitate pentru AntenaSport, Radu Drăguşin.

Reclamă

Mama este cel mai mare fan al jucătorului de la naţionala sub 19 ani.

"Unde îl vezi pe Radu peste cinci ani?
La Barcelona!"
, a reacţionat Svetlana Drăguşin.

Drăguşin vine dintr-o familie de sportivi. Mama lui a fost baschetbalistă de naţională, iar tatăl voleibalist. Sora lui Radu, Meira, îi calcă pe urme mamei. Dacă nu se apuca de fotbal, Radu putea face şi el baschet fără probleme.

Reclamă 4 / 0/3

"Mama a încercat să mă încline puţin spre baschet, dar până la urmă a fost decizia mea şi aici am rămas. Mi-a plăcut foarte mult", a mai spus jucătorul lui Juventus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și