Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Milan, Roma și Napoli au pus ochii pe Man și Coman: Se vor adapta fără probleme oriunde

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 19:09 / Actualizat: 7 mai 2024, 11:22

Reclamă

Napoli și Milan sunt giganții din Serie A care se bat pe ”perla” lui Becali, care vrea să încaseze 15 milioane de euro. Și pe Coman vrea să îl vândă tot în Serie A. Roma este echipa care s-a interesat de ”Mbappe”, iar prețul e mai mic: 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al celor doi de la FCSB, Bogdan Andone, crede că Man și Coman fac toți banii.

Dacă prind o zi bună, ambii pot câştiga un meci, au execuţii extraordinare. Au o mentalitate foarte bună, sunt jucători profesionişti şi cred cu tărie că dacă vor face pasul în străinătate, se vor adapta fără probleme. Un campionat cum e Spania, unde se joacă dinamic, Germania, sunt campionate care cred că li s-ar potrivi foarte bine”, a spus Bogdan Andone în exclusivitate la AntenaSport.

Bogdan Andone are numai cuvinte de laudă la adresa foștilor săi elevi de la FCSB.

Doi jucători care muncesc la antrenament, muncesc înainte de antrenament, tot timpul erau în sală, înainte, după antrenament”, a mai spus Bogdan Andone.

Reclamă

Italienii au scris că Florinel Coman e urmărit de Jurgen Klopp

Calcioefinanza.it susține că Florinel Coman este apreciat și de managerului lui Liverpool, Jurgen Klopp. De altfel, și fanii lui Liverpool l-au trecut pe o listă pentru posibilii înlocuitori ai lui Sadio Mane.

Piesa de rezistență e Florinel Coman, curtat deja de mai multe cluburi de top din Europa, printre care și Liverpool, unde Klopp e înnebunit după jucătorul născut în anul 1998. Chiar și în Italia sunt mai multe cluburi aflate pe urmele sale, cu Roma aflata în fruntea listei„, scriu italienii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și