Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Milan, Roma și Napoli au pus ochii pe Man și Coman: "Se vor adapta fără probleme oriunde. Ambii pot câștiga un meci"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 19:09

Napoli și Milan sunt giganții din Serie A care se bat pe ”perla” lui Becali, care vrea să încaseze 15 milioane de euro. Și pe Coman vrea să îl vândă tot în Serie A. Roma este echipa care s-a interesat de ”Mbappe”, iar prețul e mai mic: 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al celor doi de la FCSB, Bogdan Andone, crede că Man și Coman fac toți banii.

Dacă prind o zi bună, ambii pot câştiga un meci, au execuţii extraordinare. Au o mentalitate foarte bună, sunt jucători profesionişti şi cred cu tărie că dacă vor face pasul în străinătate, se vor adapta fără probleme. Un campionat cum e Spania, unde se joacă dinamic, Germania, sunt campionate care cred că li s-ar potrivi foarte bine”, a spus Bogdan Andone în exclusivitate la AntenaSport.

Bogdan Andone are numai cuvinte de laudă la adresa foștilor săi elevi de la FCSB.

Doi jucători care muncesc la antrenament, muncesc înainte de antrenament, tot timpul erau în sală, înainte, după antrenament”, a mai spus Bogdan Andone.

Reclamă

Italienii au scris că Florinel Coman e urmărit de Jurgen Klopp

Calcioefinanza.it susține că Florinel Coman este apreciat și de managerului lui Liverpool, Jurgen Klopp. De altfel, și fanii lui Liverpool l-au trecut pe o listă pentru posibilii înlocuitori ai lui Sadio Mane.

"Piesa de rezistență e Florinel Coman, curtat deja de mai multe cluburi de top din Europa, printre care și Liverpool, unde Klopp e înnebunit după jucătorul născut în anul 1998. Chiar și în Italia sunt mai multe cluburi aflate pe urmele sale, cu Roma aflata în fruntea listei", scriu italienii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și