Închide meniul
Video

Super idee pentru fotbalul din Liga 1. Fanii pot umple arenele chiar și de acasă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 18:10

Clubul oferă, gratis, bilete virtuale. Suporterii își pot alege sectorul de unde să vadă meciul în direct, cu ajutorul camerelor de pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii, conectați la fotbal

Pe arena de 19.000 de locuri vor fi amplasate și mai multe ecrane, pe care fanii se vor simți împreună, ca în tribună. Înainte să înceapă meciul, fotbaliștii îi vor saluta pe suporterii care îi susțin de la distanță.

În Danemarca se reia campionatul pe 29 mai. Duelul dintre Aarhus și Randers va fi chiar primul de după întreruperea competiției. Gazdele sunt pe podium, dar au cu 22 de puncte mai puțin decât liderul Midtjylland.

Modelul gândit de nordici poate fi implementat și în România. Jucătorii Universității Craiova au anunțat că au cel mai mult de pierdut.

"Este cel mai mare dezavantaj. Avem cei mai mulţi suporteri din Liga 1 şi ne va dezavantaja foarte mult", a declarat Dan Nistor în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și