Închide meniul
Video

Super idee pentru fotbalul din Liga 1. Fanii pot umple arenele chiar și de acasă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 18:10

  • Danezii au găsit o soluție inedită
  • Fanii au șansa de a fi alături de echipa favorită
  • Modelul poate fi urmat și în Liga 1

Clubul oferă, gratis, bilete virtuale. Suporterii își pot alege sectorul de unde să vadă meciul în direct, cu ajutorul camerelor de pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii, conectați la fotbal

Pe arena de 19.000 de locuri vor fi amplasate și mai multe ecrane, pe care fanii se vor simți împreună, ca în tribună. Înainte să înceapă meciul, fotbaliștii îi vor saluta pe suporterii care îi susțin de la distanță.

În Danemarca se reia campionatul pe 29 mai. Duelul dintre Aarhus și Randers va fi chiar primul de după întreruperea competiției. Gazdele sunt pe podium, dar au cu 22 de puncte mai puțin decât liderul Midtjylland.

Reclamă

Modelul gândit de nordici poate fi implementat și în România. Jucătorii Universității Craiova au anunțat că au cel mai mult de pierdut.

"Este cel mai mare dezavantaj. Avem cei mai mulţi suporteri din Liga 1 şi ne va dezavantaja foarte mult", a declarat Dan Nistor în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul
Liga 1 • 28 feb., 21:04
„Am reuşit să le închid gura!” Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul
Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Șucu
Liga 1 • 23 feb., 8:19
„Se umflă mușchii pe el!” Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Șucu: „Cu ce drept îl ataci pe Dan Nistor?”