Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Dinamo, greu de vândut! Adrian Mihalcea: "De licenţă, nu e niciun fel de problemă"

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 18:03

Reclamă

"Le-am făcut toate poftele, mai rămâne să le-o dau și pe mama" spune Negoiţă despre negocierile cu spaniolii. Toate discuţiile despre vânzarea lui Dinamo se țin pe mail, iar patronul dinamovist le compară cu meciuri de ping-pong.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ar veni acum în România, spaniolul care o vrea pe Dinamo ar trebui să stea două săptămâni în carantină. Foștilor dinamoviști li se rupe inima când văd în ce situație a ajuns clubul. 

"Mă doare, vă daţi seama, dar sunt optimist şi sunt sigur că Dinamo nu va da faliment, nu se va ajunge niciodată la retrogradare şi aşa mai departe", a spus Ionuț Nedelcearu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Adrian Mihalcea, în așteptare 

Adrian Mihalcea s-a săturat de izolare. E antrenor la echipă de aproape două luni, dar n-a prins niciun meci pe bancă. Poate chiar să plece de la Dinamo, dacă se schimbă patronul.

"Este doar o conjunctură nefavorabilă. Mai presus de toate e salvarea clubului de la un eventual faliment.

Reclamă

De licenţă nu e niciun fel de problemă, se va lua licenţa şi pentru cupele europene şi pentru campionatul românesc", a declarat Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Nicolae Stanciu a făcut un lucru corect. În acest situaţii nu trebuie să mai ţii cont de rivalitate. Ce ar însemna fotbalul românesc fără derby-ul Dinamo – Steaua?! Cred că şi suporterii Stelei ar trebui să ajute acum Dinamo, cum şi noi, suporterii dinamovişti, am ajuta-o pe Steaua dacă s-ar afla în aceeaşi situaţie
Ionuț Nedelcearu – Ufa

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și