Închide meniul
Video

Roma este echipa care îl vrea pe Florinel Coman. Becali a confirmat că "perla" sa are ofertă și din Europa

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 17:45

Reclamă

Dacă americanii de la Orlando City nu sar repede cu dolarii, îl pot rata pe Florinel Coman! Roma a pus ochii pe el. Italienii vor să-și facă echipă de titlu și sunt gata să arunce cu bani pentru perla de milioane a lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să vină cu 15 milioane și-l dau" le transmite Becali, italienilor. Patronul FCSB s-ar mulțumi și cu 10 milioane de euro și cu 20 de procente dintr-un viitor transfer. 

"Au spus că ar da opt milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer, dar eu am zis nu. Eu am cerut 10 milioane de euro și un procent de 20% și banii să-i dea pe toți acum", a spus Becali la Digisport. 

Florinel Coman, dorit de Orlando City

Pentru Coman, Roma se bate cu americanii de la Orlando. Lobonț și Chivu au făcut lobby pentru Coman la Roma. Italienii trebuie să-i pregateasca lui Coman si un salariu mai mare de 1 milion de euro, cât îi dau americanii.

"De doi ani tot pleacă, şi el şi Dennis Man tot pleacă, pleacă, pleacă, dar nu pleacă niciunul. Tot acolo joacă", spune, din Germania, Marcel Răducanu. 

Reclamă

"Eu m-aş bucura pentru Steaua, pentru Gigi Becali, să ia aceşti bani pe el", spune și Antal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și