Închide meniul
Video

Liviu Antal exclude varianta de a evolua cu mască pe față. "Este mai greu să alergi așa!"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 17:08

Reclamă

Cu masca pe față, jucătorii și arbitrii n-ar putea duce un meci întreg. Aceasta este părerea lui Liviu Antal. Mijlocașul de 30 de ani este în Lituania, acolo unde îmbracă tricoul lui Zalgiris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ar fi foarte ciudat să avem o mască, clar este mai greu să alergi așa. Nu cred că se va ajunge la așa ceva, mi s-ar părea și haios", a declarat fotbalistul care a mai jucat la Oțelul, FC Vaslui, Pandurii și CFR Cluj.

Antal a ramas blocat în Lituania pe timpul pandemiei.

"Sunt puțin mai în siguranță aici, pentru că sunt mai puține cazuri. Au luat mai repede deciziile de a închide granitele, de nu a primi străini în țară. Nu este interzis să ieși din casă, ești obligat să ai mască, sau fular, sau orice iți acoperă nasul și gura", a dezvăluit fotbalistul lui Zalgiris.

Antal e golgheter în Lituania și se pregătește acasă. Între două antrenamente pe zi, devorează serialele pe internet!

Reclamă
Acum am terminat La Casa del Papel, cred că toată lumea se uită la el
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și