Închide meniul
Video

Drama lui Tade! Fostul atacant de la FCSB are întreaga familie infectată cu Covid-19: "Pentru soție a fost cel mai înfricoșător"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2020, 19:00

Reclamă

Gregory Tady se află la Glasgow, acolo unde întreaga sa familie a fost infectată cu Covid. Doar el a scăpat. Cel mai rău a pățit-o soția atacantului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul meu și soția mea au contactat virusul COVID 19, apoi fiica mea a luat și ea. Pentru sotia mea a fost cel mai înfricoşător. Ea e prima care a avut simptome. Avea febră, şi-a pierdut simţul mirosului, simţul gustului. Oamenii spun că doar cei fragili și bătrânii mor, dar nu e așa. Toată lumea e expusă. Sunt copii care mor, tineri, femei", a spus Tade pentru AntenaSport. 

Tade ar vrea ca CFR să câștige titlul

Gregory Tade este încă un exemplu de jucător care nu rezistă presiunii puse de Becali la FCSB. Adus din postură de golgheter al campionatului în 2015, chiar de la rivala CFR Cluj, pentru suma de 500.000 de euro, Tade a plecat după numai un de la FCSB.

În 2016, nemulțumit de prestațiile avute în tricoul roș-albaștrilor, Becali l-a lăsat să plece liber de contract. Tade a marcat 4 goluri pentru FCSB în Liga 1 și 7 în toate competițiile. Cu numai un sezon înainte, francezul reușea să iasă golgheter în România, cu 18 goluri marcate.

Tade nu a uitat perioada bună de la CFR și le ține pumnii clujenilor și în acest sezon în duelul cu FCSB. Tade a mai jucat în România și la Dinamo.

Reclamă

Ar fi corect ca CFR să câștige! Haide, CFR!”, a spus Tade pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și