Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu le plânge de milă foştilor colegi de la FCSB! Ce spune despre tăierile de salarii

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 19:00

Reclamă

Pe Stanciu, pandemia nu-l afectează nici la buzunar. Cehii n-au umblat la salarii, ca în România. Chiar dacă totul se va termina într-o lună, cei de la FCSB au salariile micşorate până la toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cel mai bine ar fi fost să-i plătească normal până la finalul sezonului", a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Nicolae Stanciu aşteaptă barajul cu Islanda

Stanciu abia aşteaptă să revină la naţională. Barajul cu Islanda a fost mutat în septembrie.

"Cred că e mai bine, deoarece terenul va fi mai bun. Vremea va fi mai bună în Islanda", susţine Stanciu. 

Până la barajul cu islandezii, Stanciu se pune la punct cu limba cehă.

Reclamă

"Mai învăţăm seara, pentru că soţia mea s-a dus la nişte cursuri şi are ceva lecţii, aşa că mai învăţăm. Minimul îl ştiu destul de bine şi pot să înţeleg", spune Stanciu. 

La Praga, mai puţine restricţii

Şi la Praga sunt restricţii, din cauza coronavirusului, însă cehii trăiesc ca înainte de pandemie.

"Când merg la bază ca să alerg, cu maşina timp de 5-10 minute, traficul e la fel de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Chiar dacă aici sunt mai multe cazuri decât în România", a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și