Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Nu avem autostradă?” Alessandro Caparco, șocat de primul contact cu România: ”Mi-au dat un echipament, zici că era luat de la piață”

Silviu Corneanu Publicat: 13 mai 2021, 12:59 / Actualizat: 20 martie 2023, 18:32

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Nu avem autostradă?” Alessandro Caparco, șocat de primul contact cu România: ”Mi-au dat un echipament, zici că era luat de la piață”

AS.ro

Alessandro Caparco a fost invitat la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco a fost șocat de primul contact cu România. Fostul portar de la Juventus a fost invitat la AS.ro LIVE și a povestit cum a ajuns în Liga 1, direct din vacanță. Caparco a fost adus la Târgu Mureș de Alessandro Moggi, în 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram în vacanță, iar când urma să începem antrenamentele a fost ziua mea, am ținut o petrecere, nu aveam telefonul la mine, când am ajuns în cameră, aveam nu știu câte apeluri pierdute. Nu știam nimic despre România. 

Am vorbit cu Felice Piccolo și mi-a zis că e totul ok. Bine, el era la CFR, diferență mare. Aterizez la Cluj, și mă duc spre Târgu Mureș, îl întreb pe șofer: dar nu avem autostradă să mergem. Era antrenor Sabău, vorbea italiană, când văd contractul, am zis că vreau să vorbesc cu impresarul meu, era Alessandro Moggi. 

Îi zic dacă e sigur să semnez aici, mi-a zis că da. Am ieșit să fumez o țigare, vine Sabău și l-a întrebat pe impresarul meu de ce fumez. Am aruncat țigara și m-am dus să semnez”, a dezvăluit Caparco la AS.ro LIVE.

Reclamă

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, șocat de primul contact cu România. Cuma fost la primul antrenament cu Târgu Mureș

Lui Caparco nu i-a venit să creadă când a început antrenamentele cu Târgu Mureș. A avut un șoc în momentul în care i s-a adus echipamentul: ”Zici că era luat de la piață!”

Nu aveam fițe de vestiar, de echipament, dar dacă îți arăt primul antrenament cu care am început în România, zici că era luat de la piață, vorbesc de acum 10 ani. De la nivelul la care eram eu, am ajuns aici, dacă eram cu fițe, plecam. 

Cea mai mare diferență era mentală, mare diferență. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez. Colegii nu prea ne ajutau să ne integrăm. Aici sunt diferențe, dacă mergi la masă, în cantonament, stranierii stau la altă masă față de români, aici e o altă problemă”, susține Caparco.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și