Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Nu avem autostradă?” Alessandro Caparco, șocat de primul contact cu România: ”Mi-au dat un echipament, zici că era luat de la piață”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 mai 2021, 12:59 / Actualizat: 20 martie 2023, 18:32

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Nu avem autostradă?” Alessandro Caparco, șocat de primul contact cu România: ”Mi-au dat un echipament, zici că era luat de la piață”

AS.ro

Alessandro Caparco a fost invitat la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco a fost șocat de primul contact cu România. Fostul portar de la Juventus a fost invitat la AS.ro LIVE și a povestit cum a ajuns în Liga 1, direct din vacanță. Caparco a fost adus la Târgu Mureș de Alessandro Moggi, în 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram în vacanță, iar când urma să începem antrenamentele a fost ziua mea, am ținut o petrecere, nu aveam telefonul la mine, când am ajuns în cameră, aveam nu știu câte apeluri pierdute. Nu știam nimic despre România. 

Am vorbit cu Felice Piccolo și mi-a zis că e totul ok. Bine, el era la CFR, diferență mare. Aterizez la Cluj, și mă duc spre Târgu Mureș, îl întreb pe șofer: dar nu avem autostradă să mergem. Era antrenor Sabău, vorbea italiană, când văd contractul, am zis că vreau să vorbesc cu impresarul meu, era Alessandro Moggi. 

Îi zic dacă e sigur să semnez aici, mi-a zis că da. Am ieșit să fumez o țigare, vine Sabău și l-a întrebat pe impresarul meu de ce fumez. Am aruncat țigara și m-am dus să semnez”, a dezvăluit Caparco la AS.ro LIVE.

Reclamă

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, șocat de primul contact cu România. Cuma fost la primul antrenament cu Târgu Mureș

Lui Caparco nu i-a venit să creadă când a început antrenamentele cu Târgu Mureș. A avut un șoc în momentul în care i s-a adus echipamentul: ”Zici că era luat de la piață!”

Nu aveam fițe de vestiar, de echipament, dar dacă îți arăt primul antrenament cu care am început în România, zici că era luat de la piață, vorbesc de acum 10 ani. De la nivelul la care eram eu, am ajuns aici, dacă eram cu fițe, plecam. 

Cea mai mare diferență era mentală, mare diferență. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez. Colegii nu prea ne ajutau să ne integrăm. Aici sunt diferențe, dacă mergi la masă, în cantonament, stranierii stau la altă masă față de români, aici e o altă problemă”, susține Caparco.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Alessandro Caparco a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și