Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, dezvăluiri despre transferul la Juventus! Fostul portar din Liga 1, coleg de cameră cu Felice Piccolo. Legătura cu o mare vedetă din Serie A

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 8:11 / Actualizat: 19 martie 2023, 23:21

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, dezvăluiri despre transferul la Juventus! Fostul portar din Liga 1, coleg de cameră cu Felice Piccolo. Legătura cu o mare vedetă din Serie A

AS.ro

Alessandro Caparco, invitat la As.ro LIVE

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, dezvăluiri despre transferul la Juventus! Alessandro Caparco a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE. Portarul italian, care a jucat zece ani în România, a dezvăluit cum a ajuns la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandro Caparco a început fotbalul la un club mic din Napoli. Un telefon primit de tatăl său i-a stabilit viitorul. A plecat alături de colegi: Felice Piccolo şi Fabio Quagliarella.

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, dezvăluiri despre transferul la Juventus

„La 13 ani, fără mama şi fără tata nu e aşa uşor. Dar am zis: ‘da, tata! La Juventus cum să nu mă duc?! Ne-am urcat în maşină, am semnat contractul şi de acolo a început totul.

Mama, prima chestie pe care mi-a zis-o: ‘Te duci acolo, dar nu te duci la şcoala lui Juventus, te duci la şcoala publică. Pentru că tu trebuie să-mi promiţi că termini facultate. Cartea e carte!’ 

Şi tata la fel a zis: ‘Te duci, joci, dacă nu-ţi place, te întorci. Dacă-ţi place, stai cât vrei. Îţi spun sincer, la început a fost foarte greu. Gândeşte-te că noi stăteam în hotel băieţii de la 13 ani până la cei de 17, 18 ani, de la Primavera. Mare diferenţă!

Reclamă

Nu am plecat singur de la echipa aceea din Napoli. A venit şi Felice Piccolo, cel care a fost la CFR. Am plecat amândoi şi a contat asta.

Iar Fabio Quagliarella, care era şi el la echipa asta mică din Napoli, s-a dus la AC Torino. Eu cu Felice eram în aceeaşi cameră, iar Fabio stătea la două străzi mai încolo, în hotelul celor de la Torino”, a povestit Alessandro Caparco.

VEZI AICI DECLARAŢIILE LUI CAPARCO

Reclamă 4 / 0/3

Dintre cei trei, Quagliarella a avut cel mai mare succes. A ajuns la echipe precum Napoli şi Juventus, dar şi în naţionala Italiei. Acum, este la Sampdoria.

Caparco a rămas la Juventus până la 17 ani. Apoi, a ales să joace la două echipe minore din Italia: Ivrea şi Grosseto.

Din 2010, au urmat zece ani în Liga 1, la Târgu Mureş, Iaşi, Chiajna, Dunărea Călăraşi şi, din nou, la Iaşi. Acum, Caparco are 37 de ani şi este antrenor cu portarii la Voluntari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și