Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi a marcat un gol în Livingston – Rangers 0-3. Echipa lui Steven Gerrard luptă cu recordurile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 19:08 / Actualizat: 30 iunie 2023, 18:12

VIDEO | Ianis Hagi a marcat un gol în Livingston – Rangers 0-3. Echipa lui Steven Gerrard luptă cu recordurile

profimedia

Ianis Hagi, încă un gol în Scoția

Ianis Hagi a marcat un gol în Livingston – Rangers 0-3. Ianis Hagi a fost titular și a jucat până în minutul 86. Românul a făcut un meci solid și și-a demonstrat, încă o dată, eficiența. „Prințul” a marcat golul care a stabilit scorul final al disputei cu Livingston.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, gol în Livingston – Rangers 0-3

Faza a plecat de la Aribo, care a trimis un balon în adâncime pentru Itten. Jucătorul lui Rangers a trimis o centrare excelentă la firul ierbii, iar Ianis Hagi s-a aflat la locul potrivit, în momentul potrivit.

Hagi Jr. a reluat fără să stea pe gânduri, din prima. Șutul cu piciorul drept al românul l-a prins pe portarul advers pe picior greșit și s-a oprit în plasa laterală.

A fost al 7-lea gol stagional pentru Ianis Hagi în Scoția și al 8-lea în toate competițiile. „Prințul” a mai marcat și în Europa League, într-un Lech Poznan – Rangers 0-2.

Reclamă

Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Livingston – Rangers 0-3

James Tavernier a deschis scorul pentru Rangers în minutul 42, din penalty. Echipa lui Ianis Hagi a intrat la cabine cu avantaj minim, dar s-a dezlănțuit după pauză.

Ryan Kent a dublat avantajul lui Rangers în minutul 57, din pasa lui Alfredo Morelos. A urmat apoi golul lui Ianis Hagi, în minutul 83, iar meciul s-a încheiat cu victoria categorică a oaspeților, scor 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Rangers și Ianis Hagi luptă cu recordurile în acest sezon. Echipa pregătită de Gerrard este neînvinsă, având 31 de victorii și 6 remize. Hagi este cel mai bun pasator din Scoția și luptă pentru premii la nivel individual.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și