Închide meniul

Simona Halep, uimită de propria accidentare. "Păi, nu ştiu cum. Nu am făcut nimic!" Ce le-a transmis Simo medicilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 18:37 / Actualizat: 13 iunie 2023, 16:27

Simona Halep, uimită de propria accidentare. "Păi, nu ştiu cum. Nu am făcut nimic!" Ce le-a transmis Simo medicilor

profimediaimages

Simona Halep, momentul accidentării din meciul cu Angelique Kerber, din turul 2 de la Roma

Simona Halep, uimită de propria accidentare. Totul părea că decurge excelent pentru Simona Halep în turul 2 de la Roma. Câştigase primul set cu 6-1 şi era 3-3 în actul secund, în care Angelique Kerber se afla la serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, uimită de propria accidentare: Se poate întâmpla aşa din senin?”

Durerile au apărut brusc. Asta i-a spus şi Simona medicului în timp ce primea îngrijiri. „Păi, nu știu cum. Nu am făcut nimic. (…) Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”, au fost afirmaţiile lui Halep.

INTRA AICI CA SA VEZI MOMENTUL ACCIDENTARII LUI HALEP

Halep a plâns de durere şi de tristeţe: „Simt durere. Crezi că e rupt?”, a mai spus Simona.

Simona Halep, ajutată de Angelique Kerber

Kerber, alături de care Halep s-a pregătit înaintea turneului, i-a rămas în permanenţă alături şi i-a cărat geanta la ieşirea din arenă. Românca avea deja un bandaj pe piciorul stâng.

Reclamă

Acesta a fost primul meci al lui Halep la Roma, la ediţia din acest an. Ea a fost calificată direct în turul secund. Simona este deţinătoarea trofeului.

Simona Halep, scenariu de coşmar

Simona Halep riscă să piardă Roland Garros-ul, turneul ei favorit, după accidentarea suferită în timpul meciului cu Angelique Kerber, la Roma. Românca ar putea rata chiar și Jocurile Olimpice!

Reclamă 4 / 0/3

Roland Garros este programat în perioada 30 mai -13 iunie. Cu mai puțin de 20 de zile până la startul competiției, Simona Halep are motive serioase de îngrijorare. Din 2009 și până în prezent, românca n-a ratat nicioadată Roland Garros-ul!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și