Închide meniul

Scenariu de coșmar! Simona Halep riscă să rateze Roland Garros și Jocurile Olimpice după accidentarea de la Roma

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 17:27 / Actualizat: 13 iunie 2023, 16:33

Reclamă
Scenariu de coșmar! Simona Halep riscă să rateze Roland Garros și Jocurile Olimpice după accidentarea de la Roma

Captură Digi Sport

Simona Halep ar putea rata Roland Garros

Simona Halep riscă să rateze Roland Garros și Jocurile Olimpice! Simona Halep a abandonat în setul al doilea, după ce a distrus-o pe Kerber în prima parte. A fost 6-1 pentru româncă în actul întâi, dar gamba Simonei a cedat la 3-3, în setul secund. Problema a apărut la piciorul stâng, românca fiind aproape să izbucnească în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep riscă să rateze Roland Garros și Jocurile Olimpice după accidentarea de la Roma

Roland Garros este programat în perioada 30 mai -13 iunie. Cu mai puțin de 20 de zile până la startul competiției, Simona Halep are motive serioase de îngrijorare. Din 2009 și până în prezent, românca n-a ratat nicioadată Roland Garros-ul!

În cazul în care Halep a suferit doar o întindere, românca poate spera să se recupereze la timp pentru Roland Garros, în cel mai optimist scenariu. Dacă problemele ei sunt mai grave, Simona Halep ar putea rata până și Jocurile Olimpice!

Medicii n-au acordat încă un verdict în cazul accidentării Simonei Halep. Românca n-a mai putut să meargă pe propriile picioare după ce s-a accidentat, iar fanii se tem de ce e mai rău.

Reclamă

Simona Halep a abandonat și la Miami

Este al doilea turneu la care Halep este obligată să abandoneze, în 2021. Atunci, la Miami, numărul 3 mondial a acuzat probleme medicale la umărul drept

Halep jucase atunci un singur meci pe tablou. Ea a învins-o atunci pe Caroline Garcia, în turul secund, unde a fost calificată din oficiu. Spre deosebire de situația de la Miami, la Roma, Halep a fost obligată să abandoneze chiar în timpul partidei.

Halep a ratat şi turneele de la Doha şi Dubai tot din cauza probmelemor medicale. În acest caz, ea s-a plâns de dureri la spate în urma participării solicitante de la Australian Open. Simona n-a participat nici la barajul de Fed Cup dintre România și Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și