Închide meniul

Gigi Becali, atacat dur de prietenul Ioan Andone! "Sunt uluit! Vorbește prostii cât casa de mari"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 16:37 / Actualizat: 13 iunie 2023, 16:39

Reclamă
Gigi Becali, atacat dur de prietenul Ioan Andone! "Sunt uluit! Vorbește prostii cât casa de mari"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fotbalistul propus la FCSB

Gigi Becali, atacat dur de prietenul Ioan Andone! Acuzaţiile lui Gigi Becali s-au bazat pe relaţia dintre Ioan Andone şi Ştefan Stoica, antrenorul de atunci al lui Gloria Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, atacat dur de prietenul Ioan Andone: „Gigi vorbește acum prostii cât casa de mari”

„Sunt uluit de cele declarate de Gigi Becali. Eu sunt prieten cu el, iar el m-a sunat de o grămadă de ori și am tot vorbit și cu diferite ocazii în acești ani, dar niciodată în viața lui Gigi nu mi-a reproșat așa ceva. Nu știu ce naiba l-a apucat să vorbească așa aiurea în tramvai.

Fane Stoica nu a avut nicio primă de la noi, iar CFR nu a fost prinsă cu nicio valiză pentru că nu a existat așa ceva. Eu cu Fane Stoica am lucrat doar la Omonia, pentru că aveam nevoie de el, deoarece Fane știa limba greacă. Nici nu am numărul de telefon al lui Fane Stoica și nici nu mai știu de câți ani nu am vorbit cu el.

Gigi vorbește acum prostii cât casa de mari. El e în luptă tot cu CFR și e distrus când vede că pierde puncte cu echipe mai mici. Eu l-am considerat pe Gigi un om cu capul pe umeri, dar văd cu o ia razna cu scenariile astea. Să se uite în curtea lui, nu să caute tot felul de lucruri aiurea”, a declarat Ioan Andone, potrivit prosport.ro.

EXCLUSIV. Gigi Becali, atacuri dure după FCSB – Clinceni 2-2

„M-a bătut echipa mea”, a tunat Gigi Becali, după remiza dintre FCSB şi Clinceni. Becali susține ca a investit la Academica, pe când ilfovenii erau în Liga a doua, dar că nu și-a primit nici până acum banii înapoi.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB poate pierde și acum titlul, cum s-a întâmplat în 2008, tot în fața celor de la CFR. Şi atunci de echipă pe care chiar el o finanța, după cum susține el. Atunci, echipa sa a fost încurcată de Gloria Buzău, prin golul marcat de Bunică, în prelungiri. Ştefan Stoica, actualul colaborator al lui Andone, era pe banca celor de la Buzău.

„M-a bătut echipa mea. Așa au făcut și ăia la Buzau. Ăla de l-am pus eu antrenor, Stoica, cu CFR a vândut meciul, că era cu Andone, fusese prieten, antrenorul secund al lui, prin Grecia. Eu cer moralitate. Cum joacă cu mine, așa să joace și cu dușmanii mei”, a tunat Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și