Închide meniul

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Noul stadion va fi construit pe locul actualei arene!

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 13:42 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Noul stadion va fi construit pe locul actualei arene!

Facebook Dinamo

Dinamo va avea un nou stadion pe locul actualei arene

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Noul stadion va fi construit pe locul actualei arene! Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat că CS Dinamo a câştigat procesul cu fostul acţionar al clubului de fotbal din Ştefan cel Mare, Nicolae Badea. Un nou complex sportiv va fi ridicat pe locul actualului stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea

„Aşa cum ştiţi, blocajul a existat în realizarea unui complex sportiv la Dinamo, în pachetul mare cu celelalte stadioane, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, şi a fost generat de aceste litigii în instanţă. În luna aprilie am primit din partea Curţii de Apel o comunicare definitivă şi irevocabilă, că nu mai avem nici un fel de oprelişte în ceea ce priveşte construirea unui complex sportiv aici din punct de vedere al litigiilor juridice. 

În consecinţă, terenul pe care ne aflăm astăzi, pe actualul amplasament al stadionului, aparţine statului român şi putem să luăm în calcul construirea unui complex sportiv pe actualul amplasament. Ştiţi foarte bine că anul trecut era în discuţie construirea unui stadion nou de dimensiuni reduse pe velodrom, acum putem să analizăm cele două variante.

După ce primim confirmarea de la Compania Naţională de Investiţii, pentru că va trebui să ne introducă în lista sinteză, să apară un nou ordin de ministru, cu o listă reactualizată, atunci cu siguranţă voi comunica public foaia de parcurs despre care vorbim. Dar, da, este este veste foarte bună pentru suporterii dinamovişti”, a declarat Bode, citat de Agerpres.

Lucrările la noul complex sportiv Dinamo ar putea demara în 2022

Stadionul Dinamo a făcut parte dintre cele 4 arene care trebuiau reconstruuite în vederea găzduirii Euro 2020 de către Bucureşti. Acesta a fost singurul scos de pe listă din cauza litigiilor cu o societate care îi aparţine lui Nicolae Badea.

Reclamă

S-a luat în calcul şi varianta de a se construi în zona velodromului, dar vecinii din apropiere au făcut plângeri în justiţie. Dinamo va trebui să îşi găsească un alt stadion pe durata contrucţiei.

Lucrarea ar urma să fie atribuită la finalul lui 2021, iar în 2022 ar putea începe lucrările, potrivit gsp.ro, care citează surse din cadrul ministerului.

ACS FC Dinamo, societatea lui Badea, avea posibilitatea de a face recurs la decizia Curţii de Apel, dar nu a făcut uz de acest drept.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul despre ridicarea noului compex sportiv a venit la fix 73 de ani de la înfiinţarea Clubului Sportiv Dinamo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și