Închide meniul

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Noul stadion va fi construit pe locul actualei arene!

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 13:42 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 19:09

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Noul stadion va fi construit pe locul actualei arene!

Facebook Dinamo

Dinamo va avea un nou stadion pe locul actualei arene

  • Anunţul făcut de ministrul de Interne
  • Când ar putea începe lucrările pentru noul stadion

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Noul stadion va fi construit pe locul actualei arene! Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat că CS Dinamo a câştigat procesul cu fostul acţionar al clubului de fotbal din Ştefan cel Mare, Nicolae Badea. Un nou complex sportiv va fi ridicat pe locul actualului stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea

„Aşa cum ştiţi, blocajul a existat în realizarea unui complex sportiv la Dinamo, în pachetul mare cu celelalte stadioane, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, şi a fost generat de aceste litigii în instanţă. În luna aprilie am primit din partea Curţii de Apel o comunicare definitivă şi irevocabilă, că nu mai avem nici un fel de oprelişte în ceea ce priveşte construirea unui complex sportiv aici din punct de vedere al litigiilor juridice. 

În consecinţă, terenul pe care ne aflăm astăzi, pe actualul amplasament al stadionului, aparţine statului român şi putem să luăm în calcul construirea unui complex sportiv pe actualul amplasament. Ştiţi foarte bine că anul trecut era în discuţie construirea unui stadion nou de dimensiuni reduse pe velodrom, acum putem să analizăm cele două variante.

Reclamă

După ce primim confirmarea de la Compania Naţională de Investiţii, pentru că va trebui să ne introducă în lista sinteză, să apară un nou ordin de ministru, cu o listă reactualizată, atunci cu siguranţă voi comunica public foaia de parcurs despre care vorbim. Dar, da, este este veste foarte bună pentru suporterii dinamovişti”, a declarat Bode, citat de Agerpres.

Lucrările la noul complex sportiv Dinamo ar putea demara în 2022

Stadionul Dinamo a făcut parte dintre cele 4 arene care trebuiau reconstruuite în vederea găzduirii Euro 2020 de către Bucureşti. Acesta a fost singurul scos de pe listă din cauza litigiilor cu o societate care îi aparţine lui Nicolae Badea.

Reclamă

S-a luat în calcul şi varianta de a se construi în zona velodromului, dar vecinii din apropiere au făcut plângeri în justiţie. Dinamo va trebui să îşi găsească un alt stadion pe durata contrucţiei.

Lucrarea ar urma să fie atribuită la finalul lui 2021, iar în 2022 ar putea începe lucrările, potrivit gsp.ro, care citează surse din cadrul ministerului.

ACS FC Dinamo, societatea lui Badea, avea posibilitatea de a face recurs la decizia Curţii de Apel, dar nu a făcut uz de acest drept.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul despre ridicarea noului compex sportiv a venit la fix 73 de ani de la înfiinţarea Clubului Sportiv Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”