Închide meniul

Finala UEFA Champions League 2021 nu se va juca la Istanbul! Unde se vor întâlni Manchester City şi Chelsea

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2021, 11:34 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 17:38

Reclamă
Finala UEFA Champions League 2021 nu se va juca la Istanbul! Unde se vor întâlni Manchester City şi Chelsea

profimediaimages.ro

Finala UEFA Champions League 2021, Manchester City - Chelsea, nu se va juca la Istanbul

Finala UEFA Champions League 2021 nu se va juca la Istanbul! Finala UEFA Champions League va fi mutată pentru al doilea an consecutiv. Marele meci dintre Manchester City  și Chelsea Londra se va juca la Porto, în Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Champions League din 2021 ar fi trebuit să se dispute la Istanbul, conform planifăcării inițiale. Totuşi, din cauza faptului că Turcia se află pe „lista roşie” din cauza COVID-19, partida se va disputa la Porto, pe „Estadio do Dragao”, informează Reuters.

Finala UEFA Champions League 2021 nu se va juca la Istanbul! Manchester City – Chelsea e marea finală UEFA Champions League

UEFA a avut la dispoziţie şi Wembley Stadium sau Villa Park, însă forul european a decis să ducă finala în Portugalia din cauză că guvernul britanic avea de rezolvat mai multe probleme într-un timp scurt.

Chelsea a ajuns în ultimul act după ce a trecut cu 3-1 la general de Real Madrid, în semifinale. De cealaltă parte, Manchester City i-a administrat un neverosimil 4-1 lui PSG.

Pentru Chelsea, este a treia finală de UCL din istoria clubului. Londonezii au pierdut cu Manchester United în 2008, dar au învins-o pe Bayern în 2012. City n-a mai niciodată în ultimul act până acum.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și