Închide meniul

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev, tatăl copilului nou născut

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 11:23 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 17:50

Reclamă
Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev, tatăl copilului nou născut

brendapatea Verified Instagram

Brenda Patea, modelul cu origi româneşti, nu vrea să audă de Alex Zverev, tatăl copilului nou născut

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev. Cei doi s-au despărţit anul trecut. Brenda Patea, un model cu origini româneşti, a născut o fetiţă al cărei tată este Alexander Zverev. După relaţia avută din 2019 până în vara trecută cu celebrul jucător, tânăra de 23 de ani l-a anunţat pe Zverev că e însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev

„Îmi voi asuma responsabilitatea”, a spus Alexander, dar Brenda Patea e convinsă că îşi va creşte singură copilul. Cei doi s-au despărţit anul trecut, fiind ultima oară văzuţi împreună la Belgrad, în timpul unui demonstrativ.

„Sincer, nu ştiu ce rol va avea el. Am şansa să-mi cresc copilul singură”, a fost reacţia celei care în urmă cu două luni a născut-o pe Mayla. Pe Instagram, Brenda a postat mai multe poze cu fiica ei.

Brenda Patea şi Alexander Zverev, relaţia de mai puţin de un an

Alexander Zverev s-a găsit cu Brenda Patea anul trecut, în noiembrie, la ”Masters 1000 Paris”. Au apărut împreună la ATP-ul londonez, oficializându-și, astfel, relația.

Când Alexander Zverev a mers în Mexic, pentru meciul demonstrativ contra lui Roger Federer, cei doi au anunțat că sunt împreună pe rețelele de socializare. La finele lui august 2020, relația era terminată.

Reclamă

În perioada în care cei doi au format un cuplu, Zverev nu a câștigat niciun titlu ATP.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și