Închide meniul

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev, tatăl copilului nou născut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 11:23 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 17:50

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev, tatăl copilului nou născut

brendapatea Verified Instagram

Brenda Patea, modelul cu origi româneşti, nu vrea să audă de Alex Zverev, tatăl copilului nou născut

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev. Cei doi s-au despărţit anul trecut. Brenda Patea, un model cu origini româneşti, a născut o fetiţă al cărei tată este Alexander Zverev. După relaţia avută din 2019 până în vara trecută cu celebrul jucător, tânăra de 23 de ani l-a anunţat pe Zverev că e însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brenda Patea, modelul cu origini româneşti, nu vrea să audă de Alexander Zverev

„Îmi voi asuma responsabilitatea”, a spus Alexander, dar Brenda Patea e convinsă că îşi va creşte singură copilul. Cei doi s-au despărţit anul trecut, fiind ultima oară văzuţi împreună la Belgrad, în timpul unui demonstrativ.

„Sincer, nu ştiu ce rol va avea el. Am şansa să-mi cresc copilul singură”, a fost reacţia celei care în urmă cu două luni a născut-o pe Mayla. Pe Instagram, Brenda a postat mai multe poze cu fiica ei.

Brenda Patea şi Alexander Zverev, relaţia de mai puţin de un an

Alexander Zverev s-a găsit cu Brenda Patea anul trecut, în noiembrie, la ”Masters 1000 Paris”. Au apărut împreună la ATP-ul londonez, oficializându-și, astfel, relația.

Când Alexander Zverev a mers în Mexic, pentru meciul demonstrativ contra lui Roger Federer, cei doi au anunțat că sunt împreună pe rețelele de socializare. La finele lui august 2020, relația era terminată.

Reclamă

În perioada în care cei doi au format un cuplu, Zverev nu a câștigat niciun titlu ATP.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și