Închide meniul

Mirel Rădoi se loveşte de mai multe refuzuri înainte de Jocurile Olimpice! Nu doar Gigi Becali i-a spus "pas" selecţionerului: "Nu îmi pică bine, va exista o negociere!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2021, 9:00 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:10

Reclamă
Mirel Rădoi se loveşte de mai multe refuzuri înainte de Jocurile Olimpice! Nu doar Gigi Becali i-a spus "pas" selecţionerului: "Nu îmi pică bine, va exista o negociere!"

profimediaimages.ro

Mirel Rădoi se loveşte de mai multe refuzuri înainte de Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi este resemnat înainte de Jocurile Olimpice. Selecţionerul crede că nu va putea să se bazeze pe toţi jucătorii pe care îi vrea la Tokyo, motiv pentru care va face tot posibilul pentru care va începe negocieri cu mai multe echipe, printre care şi FCSB, echipa naşului Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ne lovim deja de câteva refuzuri, nu o să transmit care sunt cluburile înainte să le comunice cei de la biroul de comunicare. Vom vedea care va fi lotul și câți dintre jucătorii de pe acea listă vor fi prezenți. Va exista o negociere, încercăm să găsim o fereastră.

Mirel Rădoi: " Urmează ca zilele următoare să avem aceste discuții cu toate cluburile"

Din păcate, cred că nu vom putea să fim cu jucătorii pe care noi ni-i dorim, pentru că este într-o perioadă cu jocuri din preliminariile pentru Cupele Europene. Va exista între noi și ei o negociere, nu îmi pică bine, dar va trebui să găsim soluții. Urmează ca zilele următoare să avem aceste discuții cu toate cluburile de unde avem jucători selecționați, nu doar cu FCSB", a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

EXCLUSIV | ADIO Olimpiadă! Jucătorii de la FCSB nu merg la Tokyo

Gigi Becali a anunțat categoric faptul că nu va permite niciunui jucător de la FCSB să meargă la Olimpiadă și îl atacă pe Răzvan Burleanu. De furia lui Becali nu a scăpat nici arbitrul Istvan Kovacs.

”Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii. Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, a răbufnit Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă

Nu mai puțin de 9 jucători de la FCSB a convocat Mirel Rădoi pe lista lărgită pentru Jocurile Olimpice. Selecționerul și-a impus ca obiectiv o medalie.

Programul României la Jocurile Olimpice

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și