Închide meniul

Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 18:16

Reclamă
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie

Captură Antonio Conte Instagram

Antonio Conte şi Lautaro Martinez, momente amuzante la antrenamente

Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au certat în finalul meciului cu AS Roma, câștigat de nerazzurri cu 3-1. Aceștia s-au împăcat rapid, dar au vrut să îngroape securea într-un mod inedit. Martinez și Conte s-au înfruntat într-un ring improvizat, cu Romelu Lukaku maestru de ceremonie, sub privirile lui Ionuț Radu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte și Lautaro Martinez s-au înfruntat în ringul de luptă

Lautaro Martinez a fost rezervă cu AS Roma, însă a fost introdus pe teren în minutul 36, după accidentarea lui Alexis Sanchez. Fără mari realizări, Antonio Conte l-a schimbat în minutul 77, lucru care l-a înfuriat la culme pe Lautaro.

Atacantul lui Inter a șutat violent într-o sticlă și a fost cât pe ce să-și lovească coechipierii. Conte a reacționat nervos.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Antonio Conte (@antonioconte)

Ionuț Radu, titular în premieră la Inter

Ionuț Radu a bifat primul meci ca titular în tricoul lui Inter. A fost a doua apariție pentru portarul român în acest sezon, care mai jucase 45 de minute și în meciul din etapa trecută împotriva Sampdoriei.

Reclamă

„Portarul român a debutat ca titular la Inter. A avut două intervenții bune în prima repriză, iar în a doua a fost pus la încercare de atacurile neîncetate ale Romei. S-a descurcat bine, însă fără a excela”, a scris tuttomercatoweb, după debutul lui Radu ca titular la Inter.

Românul în vârstă de 23 de ani i-a lăudat pe ceilalţi doi portari de la Inter, Samir Handanovici şi Daniele Padelli. „Am fost inspirat de agresivitatea lor la nivel psihologic. Lucrez cu mari campioni şi îmi doresc să devin unul dintre ei”, le-a transmis Radu, care nu mai jucase niciun meci din decembrie 2019, când apăra la Genoa şi o înfrunta chiar pe Inter.

Ionuț este cotat la 7 milioane de euro. Înainte de duelul cu Sampdoria, românul avea aproape un an și jumătate fără meci disputat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” Vezi toate știrile
Citește și