Închide meniul

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! „Ce dor, ce chin, ce jale!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 23:50 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 20:29

Reclamă
Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! „Ce dor, ce chin, ce jale!

Eugen Trică a fost demis de Metaloglobus

Hepta

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! După egalul cu Csikszereda, echipa antrenată de Eugen Trică a obţinut matematic promovarea în prima ligă. Antrenorul oltenilor a amintiti de o piesă a celebrului Tudor Gheorghe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1!

„Mă gândeam la o melodie a lui Tudor Gheorghe după acest meci: Of, ce dor, ce chin, ce jale, pe la poarta dumitale!”, a declarat Eugen Trică, la Digi Sport, după FC U Craiova 1948 – Csikszereda 0-0.

Oltenii au 50 de puncte, cu 6 puncte mai mult decât CS Mioveni, echipă ce se află pe locul 3. Craiova lui Mititelu nu mai poate pierde promovarea, fiind avantajată de meciurile directe cu formaţia argeşeană.

„Au fost emoții mari, ca atunci când eram la CFR Cluj și am jucat cu titlul pe masă, am câștigat dintr-un penalty. Atunci nu am ajuns de 2-3 ori la poartă. Nu am jucătorii cu personalitate pe care mi-i doresc, care să țină de minge, să creeze ocazii, dar e o promovare.

E totuși o muncă de 2 ani de zile, un proiect frumos. Lumea și-a dat seama că a greșit atunci când am plecat și de aceea am revenit la echipă”, a mai spus Eugen Trică la Digi Sport.

Reclamă

Echipa lui Adrian Mititelu, înapoi în Liga 1

Promovarea celor de la FC U Craiova 1948 este una istorică. O echipă patronată de Adrian Mititelu revine în Liga 1. Marii rivali ai echipei lui Adrian Mititelu sunt chiar la Craiova. Se anunţă un derby nebun în Liga 1 între echipa lui Mihai Rotaru şi cea a lui Adrian Mititelu.

„Ne bucurăm că vor fi suporterii lângă noi, se va umple stadionul, au suferit de pe vremea când eram în liga a 4-a, au fost la Podari, la Mihăilești, în special Peluza Sud.

Am mare nevoie de ei, merită acești suporteri minunați. Nu mă mulțumesc cu puțin. Ca să-l citez pe Guardiola, după ce a ajuns în finala Ligii Campionilor: acum bem un pahar de vin, apoi de mâine ne gândim la viitorul nostru. La Craiova nu există salvarea de la retrogradare, ci numai obiective mărețe”, a mai spus Eugen Trică.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament play-off promovare Liga 1

1. FC U Craiova 1948, 50 de puncte
2. Rapid, 49 de puncte
3. CS Mioveni, 44 de puncte
4. Dunărea Călărași, 42 de puncte
5. ASU Poli Timișoara, 39 de puncte
6. Csikszereda, 37 de meciuri

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și